علوم تغذیه
بررسی تأثیر دارچین بر سطح گلوکز خون در بیماران مبتلا به دیابت نوع2

پروانه سارانی علی آبادی؛ علیرضا داشی پور؛ حامد سارانی؛ افسانه سرابندی نو

دوره 28، شماره 5 ، آذر و دی 1400، ، صفحه 740-751

چکیده
  زمینه و هدف: دیابت، یک سندرم متابولیکی است که به‌طور فزاینده‌ای درحال جهانی شدن است. امروزه مطالعات زیادی برای تعیین اثرات ضدهایپرگلایسمیک محصولات گیاهی ایمن و ارزان از جمله دارچین متمرکز شده است. این پژوهش به دلیل تناقض در نتایج مطالعات گذشته، با هدف بررسی تأثیر دارچین در دوزهای مختلف بر گلوکز خون ، HbA1C و مقاومت انسولین در افراد ...  بیشتر

مقایسه تاثیر عصاره های آبی و الکلی دارچین و زردچوبه بر رشد هلیکوباکترپیلوری در شرایط آزمایشگاهی

عزت نوری زاده؛ کریم اله قاسمی گرمی؛ سیدکریم شفقی اصل؛ نقی مالوفی

دوره 12، شماره 3 ، مهر و آبان 1384، ، صفحه 17-21

چکیده
  زمینه و هدف: امروزه مشخص شده است که هلیکوباکترپیلوری شایع ترین علت گاستریت در سراسر جهان است. این ارگانیسم در پیشرفت زخم معده و به ویژه زخم دوازدهه نیز نقش مهمی را ایفا نموده و عامل یکی از رایج ترین عفونت ها در سراسر دنیا است که حداقل نیمی از جمعیت را در بسیاری از جوامع مبتلا می سازد. مقاومت های این میکروارگانیسم در برابر داروهای شیمیایی ...  بیشتر