اثر تعاملی 8 هفته تمرین هوازی و مکمل اسیدهای چرب امگا 3 بر غلظت هموسیستئین پلاسما در مردان سالمند

اسکندر رحیمی؛ مهدی مقرنسی؛ محسن پذیرایی

دوره 19، شماره 2 ، خرداد و تیر 1391، ، صفحه 146-155

چکیده
  زمینه و هدف: افزایش هموسیستئین اخیراً به‌عنوان یکی از عوامل خطر بیماری‌های قلبی عروقی مطرح شده است. همچنین تمرینات ورزشی منظم و مصرف مکمل اسیدهای چرب امگا 3 در کاهش این بیماری‌ها مؤثر دیده شده است. هدف این پژوهش، مطالعه اثر تعاملی 8 هفته تمرین هوازی و مصرف مکمل اسیدهای چرب امگا 3 بر غلظت هموسیستئین پلاسما در مردان سالمند بود. مواد و ...  بیشتر

بررسی تاثیر مصرف تخم مرغ های غنی شده با اسیدهای چرب امگا-3 بر روی چربی ها و فشار خون

نرگس سرشار؛ مجتبی کیان مهر؛ مهدی یعقوبی اول ریابی؛ محمد قهرمانی؛ حسین مختاریان دلویی؛ حمید راسخی

دوره 15، شماره 4 ، آذر و دی 1387، ، صفحه 213-219

چکیده
  زمینه و هدف: هیپرلیپیدمی، خصوصا هیپرکلسترولمی از عوامل موثر در ابتلا به آترواسکلروز و بیماری شریان های اکلیلی قلب می باشد. زرده تخم مرغ یکی از منابع غنی از کلسترول در تغذیه انسان می باشد. با توجه به میزان کمتر کلسترول موجود در تخم مرغ های غنی شده با اسیدهای چرب امگا-3، این مطالعه به منظور تعیین تاثیر مصرف این تخم مرغ ها بر روی میزان چربی ...  بیشتر