میکروبیولوژی، ویروس، قارچ و انگل
ارزیابی اثر ضد باکتریایی عصاره هیدروالکلی خرفه (Portulaca oleracea) بر روی باکتری های پاتوژن انسانی

بهنام هاشمی؛ سعید تقی لو؛ اسماعیل الله مرادی؛ مرتضی کرمی؛ حسینعلی راهدار

دوره 25، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1397، ، صفحه 303-308

چکیده
  مقدمه: گیاه خرفه یکی از پر مصرف ترین گیاهان دارویی است. برخی عصاره های گیاهی و ترکیبات شیمیایی آنها دارای اثرات ضد باکتریایی هستند و به عنوان عوامل ضد میکروبی در درمان عفونت ها به کار می روند، شناسایی اثرات ضد باکتریایی این نوع عصاره ها می تواند جایگرین مناسبی برای آنتی بیوتیک باشد. هدف این مطالعه بررسی تأثیر ضد باکتریایی عصاره گیاه ...  بیشتر