دوره 31 (1403)
دوره 30 (1402)
دوره 29 (1401)
دوره 28 (1400)
دوره 27 (1399)
دوره 26 (1398)
دوره 25 (1397)
دوره 24 (1396)
دوره 23 (1395)
دوره 22 (1394)
دوره 21 (1393)
دوره 20 (1392)
دوره 19 (1391)
دوره 18 (1390)
دوره 17 (1389)
دوره 16 (1388)
دوره 15 (1387)
دوره 14 (1386)
دوره 13 (1385)
دوره 12 (1384)
دوره 11 (1383)
کلیدواژهها = آلودگی میکروبی
تعداد مقالات: 2
بررسی کیفیت فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب آشامیدنی دستگاههای آبشیرینکن بخش خصوصی شهر ساوه
دوره 23، شماره 5 ، آذر و دی 1395، ، صفحه 810-817
چکیده
اهداف در سالهای اخیر پیشرفتهای شگرفی در زمینه فرایندهای غشایی صورت گرفته و کاربرد این فناوری در تصفیه آب به طور فزایندهای افزایش یافته است. هدف از این مطالعه، تعیین کیفیت فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب آشامیدنی خروجی دستگاههای آبشیرینکن بخش خصوصی شهرستان ساوه معروف به ایسین و مقایسه نتایج با استانداردهای ایران است.مواد ... بیشتربررسی آلودگی میکروبی آب آشامیدنی منطقه شمالغرب اقلید
دوره 22، شماره 2 ، خرداد و تیر 1394، ، صفحه 516-522