بررسی کیفیت فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب آشامیدنی دستگاه‌های آب‌شیرین‌کن بخش خصوصی شهر ساوه

نفیسه آقابابایی

دوره 23، شماره 5 ، آذر و دی 1395، ، صفحه 810-817

چکیده
  اهداف در سال‌های اخیر پیشرفت‌های شگرفی در زمینه فرایندهای غشایی صورت گرفته و کاربرد این فناوری در تصفیه آب به‌ طور فزاینده‌ای افزایش ‌یافته است. هدف از این مطالعه، تعیین کیفیت فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب آشامیدنی خروجی دستگاه‌های آب‌شیرین‌کن بخش خصوصی شهرستان ساوه معروف به ایسین و مقایسه نتایج با استانداردهای ایران است.مواد ...  بیشتر

بررسی آلودگی میکروبی آب آشامیدنی منطقه شمال‌غرب اقلید

مونا مسعودی؛ علیرضا داودیان؛ مهدی پژوهش؛ فهیمه میرچولی؛ محمدعطا میرسلیمانی؛ مرضیه کیهان پناه

دوره 22، شماره 2 ، خرداد و تیر 1394، ، صفحه 516-522

چکیده
  زمینه و هدف: محدودیت منابع آب و افزایش احتمالی آلودگی آب‌ها به انواع آلاینده‌ها دراثر فعالیت های انسانی منجر به تشدید طرح کنترل کیفیت آب‌ها گردیده است. آلودگی مدفوعی منابع آب یکی از مشکلات مهم و اساسی بهداشت آب می باشد که جهت جلوگیری و پیشگیری از اپیدمی بیماری‌های میکروبی گوارشی، شناسایی آن‌ها حائز اهمیت است. مواد و روشها: به منظور ...  بیشتر