اثر عصاره آبی-الکلی زعفران (Crocus sativus L) بر میزان آنزیم‌های کبدی (ALT,AST,ALP) به دنبال مسمومیت ناشی از مصرف ویتامینA در موش صحرایی نر

درنا اژدری؛ مهرداد شریعتی؛ مختار مختاری

دوره 20، شماره 2 ، خرداد و تیر 1392، ، صفحه 133-141

چکیده
  زمینه و هدف: امروزه مصرف ویتامین A برای رفع کمبود آن در بدن و یا رفع عارضه‌های پوستی بدون در نظر گرفتن اثرات جانبی آن رایج است. در این تحقیق تأثیر عصاره‌ آبی - الکلی زعفران بر میزان آنزیم‌های کبدی به‌دنبال مسمومیت با ویتامین A مورد بررسی قرار گرفت. مواد و روش‌ها: تحقیق حاصل یک مطالعه تجربی است: در این تحقیق حیوانات مورد آزمایش 48 سر ...  بیشتر