تاثیرمصرف ماءالشعیر بر ظرفیت تام آنتی اکسیدان در افراد جوان

منصور کرجی بانی؛ علیرضا نخعی؛ فرزانه منتظری فر؛ احسان رخشانی

دوره 22، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1394، ، صفحه 1008-1017

چکیده
  زمینه و هدف  :مالشعیر یک نوشیدنی غیر الکلی می باشد که در نسل جوان در کشورها ی اسلامی مصرف فراوانی دارد و بدلیل خواص ارگانولپتیک ودارا بودن ترکیبات آنتی اکسیدانی مورد توجه می باشد. این مطالعه جهت تعیین تاثیر دریافت ماءالشعیر بر سطح آنتی اکسیدان تام افراد جوان طراحی گردید. مواد و روشها :دریک مطالعه مداخله ای تعداد 50 نفر دانشجوشامل ...  بیشتر

بررسی ارتباط بین دریافت‌های غذایی و چاقی با پوسیدگی دندان در کودکان11- 6 ساله‌ی مراجعه‌کننده به کلینیک اطفال دانشکده‌ی دندان‌پزشکی شهر زاهدان

فرزانه منتظری؛ منصور کرجی بانی؛ مریم اسماعیلی

دوره 22، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1394، ، صفحه 350-358

چکیده
  زمینه و هدف: پوسیدگی دندان، یکی از رایج‌ترین بیماری‌های عفونی وابسته به تغذیه است. این مطالعه با هدف بررسی ارتباط بین دریافت‌های غذایی و چاقی با پوسیدگی دندان در کودکان11-6 ساله‌ی مراجعه‌کننده به کلینیک اطفال دانشکده‌ی دندان‌پزشکی شهرستان زاهدان انجام ‌شد. موادّ و روش‌ها: این تحقیق به‌صورت توصیفی ـ تحلیلی بر روی 79کودک 11-6 ساله ...  بیشتر