بررسی میزان آلودگی چای مصرفی شهر بابل به قارچ‌های ساپروفیت و اهمیت بهداشتی آن

عاس سلیمانی؛ سید علی اصغر سفیدگر؛ سپیده تقی زاده؛ کریم الله حاجیان

دوره 22، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1394، ، صفحه 256-262

چکیده
  زمینه و هدف: چای دم‌کرده از متداول‌ترین نوشیدنی گرم در جهان بوده که آلودگی آن به قارچ‌ها، سبب آلودگی به سموم حاصل از متابولیسم آنها شده که این امر می‌تواند اثرات سوء خطرناک تا حد ایجاد سرطان‌هایی نظیر هپاتوما و غیره شود. هدف این مطالعه، تعیین میزان آلودگی چای‌های مصرفی شهر بابل به قارچ‌ها می‌باشد . موادّ و روش‌ها: این مطالعه‌ی ...  بیشتر