کیفیت ارائه خدمات کتابخانه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار از دیدگاه مراجعه کنندگان، با استفاده از مدل لایب کوال

محمدعلی یعقوبی فر؛ منصوره فیض آبادی؛ ملیحه دلیلی صالح؛ احسان صفاری

دوره 22، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1394، ، صفحه 1052-1062

چکیده
  زمینه و هدف: کتابخانه های دانشگاهی حوزه علوم پزشکی می توانند نقش اساسی در پرورش نیروهای متخصص و دستیابی به اهداف حوزه بهداشت و سلامت داشته باشند و چنانچه کتابخانه ای نتواند سطح کیفیت خدمات و در نتیجه رضایت کاربران خود را افزایش دهد ،نقش آن ضعیف می گردد. این پژوهش به به مطالعة سطح کیفی خدمات کتابخانه مرکزی با استفاده از ابزار « لایب‌کوال» ...  بیشتر

بررسی فرهنگ ایمنی بیمار و شناسایی نقاط ضعف و قوت آن در بیمارستان‌های شهر سبزوار در سال 1390

یاسر تبرائی؛ الهه حق گشایی؛ افسانه تکبیری؛ محمدعلی یعقوبی فر

دوره 20، شماره 2 ، خرداد و تیر 1392، ، صفحه 154-164

چکیده
  زمینه و هدف: در سازمان‌های ارائه‌کننده مراقبت بهداشتی بهبود فرهنگ ایمنی بیمار، اولین گام ضروری جهت کاهش خطاهای پزشکی و ارتقای ایمنی بیمار می‌باشد. بنابراین پژوهش حاضر با هدف بررسی فرهنگ ایمنی بیمار و شناسایی نقاط ضعف و قوت آن در سه بیمارستان وابسته به دانشگاه علوم پزشکی سبزوار انجام شد. مواد و روش‌ها: این مطالعه توصیفی مقطعی، در ...  بیشتر

میزان رضایت مندی دانشجویان از خدمات و امکانات آموزشی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در سال 1387

مهری صباغ زاده؛ اکبر پژهان؛ محمدعلی یعقوبی فر

دوره 17، شماره 2 ، خرداد و تیر 1389، ، صفحه 129-134

چکیده
  زمینه و هدف: بررسی میزان رضایت مندی دانشجویان به عنوان مشتریان نظام آموزشی نقش عمده ای در ارزیابی عملکرد و فعالیت های آموزشی دانشگاه دارد. هدف از این مطالعه بررسی میزان رضایت مندی دانشجویان از امکانات آموزشی دانشگاه می باشد. مواد و روش ها: این مطالعه از نوع مقطعی توصیفی-تحلیلی در سال 1387 انجام گرفت. تعداد 414 نفر از دانشجویان به روش نمونه ...  بیشتر

مقایسه کیفیت و ایمنی محصولات سوسیس و کالباس عرضه شده در شهر سبزوار با استانداردها

علی شاکری نژاد؛ محمدعلی یعقوبی فر؛ آرش اکابری

دوره 16، شماره 2 ، خرداد و تیر 1388، ، صفحه 114-120

چکیده
  زمینه و هدف: سوسیس و کالباس پس از تولید و بسته بندی در جریان عرضه، دستخوش تغییر می شوند که می تواند سلامت افراد را به مخاطره اندازد. لذا کنترل این محصولات پرمصرف به دلیل تنوع و سهولت دسترسی به آن ها حایز اهمیت می باشد. هدف این پژوهش بررسی کیفیت و ایمنی دو محصول سوسیس و کالباس می باشد. مواد و روش ها: این پژوهش یک مطالعه توصیفی و مقطعی بوده ...  بیشتر

بررسی وضعیت جمع آوری و دفع زباله های بیمارستانی در بیمارستان ها و مراکز درمانی شهر سبزوار

رمضان علی خمیرچی؛ محمدعلی یعقوبی فر

دوره 14، شماره 2 ، خرداد و تیر 1386، ، صفحه 128-134

چکیده
  زمینه و هدف: زباله های بیمارستانی حاوی بسیاری از عوامل بیماری زا بوده و محیط مناسبی جهت رشد و تکثیر میکروارگانیزم ها می باشند. فقدان مدیریت صحیح در جمع آوری و دفع بهداشتی آن ها می تواند در بروز بحران های محیط زیست نقش بسزایی داشته باشد. هدف از این پژوهش، تعیین میزان سرانه، نحوه جمع آوری، حمل و انتقال زباله ها در این مراکز می باشد. مواد ...  بیشتر