بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی
تولید بیوتکنولوژی کاروتنوئید توسط مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا و بررسی تأثیر آن بر پروفایل لیپیدی در موش سوری نر

فاطمه کریمیان؛ محبوبه مدنی؛ نوشین نقش

دوره 28، شماره 4 ، مهر و آبان 1400، ، صفحه 545-555

چکیده
  زمینه و هدف: امروزه کاروتنوئیدها به­دلیل خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدتوموری، هم­چنین کاربرد آنها به‌عنوان رنگ­های غذایی طبیعی موردتوجه هستند. در این تحقیق تولید بیوتکنولوژی کاروتنوئید توسط مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا و تأثیر آن بر پروفایل لیپیدی موش سوری نر بررسی شد. مواد و روش‌ها: در این مطالعه نیمه‌تجربی، کاروتنوئید با استفاده ...  بیشتر