علوم تغذیه
بررسی معضلات حقوق مصرف‌کننده مواد غذایی تراریخته از ابعاد سلامتی، اخلاقی و حقوقی

علیرضا پوراسماعیلی؛ محمدرضا واعظی کاخکی؛ مهدی نارستانی

دوره 28، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1400، ، صفحه 431-438

چکیده
  زمینه و هدف: خطر گرسنگی و افزایش تعداد گرسنگان در سراسر جهان به دلیل رشد جمعیت جهان و کمبود منابع و مواد غذایی افزایش یافته است. افزون بر رشد جمعیت جهان، تغییرات اقلیمی نیز بر کمبود مواد غذایی تأثیر گذاشته؛ در نتیجه امنیت غذایی به مخاطره افتاده است. از این رو مصرف محصولات تراریخته، معضلات بسیاری را ایجاد کرده است. این مطالعه با هدف بررسی ...  بیشتر