علوم تغذیه
بررسی تاثیر ال-کارنیتین و رژیم کاهش وزن بر شاخص های تن سنجی در زنان مبتلا به استئوارتریت زانو

فرناز باغبان؛ مهدیه حسین زاده؛ حسن مظفری خسروی؛ علی دهقان؛ حسین فلاح زاده

دوره 26، شماره 4 ، مهر و آبان 1398، ، صفحه 445-451

چکیده
  زمینه و هدف: چاقی و نوع رژیم غذایی از مهم‌ترین عوامل خطر استئوآرتریت می‌باشد. ال-کارنیتین ماده ای با خاصیت آنتی اکسیدانی و افزایش دهنده سوخت و ساز انرژی می باشد. هدف از این مطالعه بررسی تاثیر ال-کارنیتین بر شاخص‌های تن‌سنجی در زنان چاق مبتلا به استئوآرتریت زانو بود.مواد و روش‌ها: در این مطالعه کارآزمایی ‌بالینی دوسوکور از بین بیماران ...  بیشتر