علوم تغذیه
مریم ارجمندی؛ محسن ابراهیمی
دوره 27، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1399، ، صفحه 386-391
چکیده
زمینه برخی از شواهد نشان می دهد که آب پرتقال خاصیت چربی سوزی دارد. هدف از پژوهش حاضر، بررسی اثر مصرف آب پرتقال بر اکسیداسیون چربی در فعالیت ورزشی بود. 5/83 : سانتیمتر، وزن 162/50 ± 7/66 : سال، قد24/50 ± 5/85 : دختر جوان دارای اضافه وزن (سن 8 روش کار کیلوگرم، 73/94 ± 8 ± 2/73 : کیلوگرم بر مترمربع، درصد چربی بدن28/01 ± 0/83 :BMI درصد) ...
بیشتر
زمینه برخی از شواهد نشان می دهد که آب پرتقال خاصیت چربی سوزی دارد. هدف از پژوهش حاضر، بررسی اثر مصرف آب پرتقال بر اکسیداسیون چربی در فعالیت ورزشی بود. 5/83 : سانتیمتر، وزن 162/50 ± 7/66 : سال، قد24/50 ± 5/85 : دختر جوان دارای اضافه وزن (سن 8 روش کار کیلوگرم، 73/94 ± 8 ± 2/73 : کیلوگرم بر مترمربع، درصد چربی بدن28/01 ± 0/83 :BMI درصد) در 37/ 4 دو جلسه جداگانه، فعالیت فزایندهای را تا سر حد خستگی روی نوار گردان اجرا کردند. در یک جلسه، آب و در جلسه میلیلیتر) را یک ساعت قبل از شروع فعالیت مصرف کردند. میزان اکسیداسیون چربی و 500دیگر، آب پرتقال ( کربوهیدرات طی فعالیت با استفاده از روش کالریسنجی غیرمستقیم، اندازهگیری شد. برای هر فرد، میزان حداکثر .) تعیین گردیدFATmax در آن رخ میدهد ( MFO) و شدتی از فعالیت که MFOاکسیداسیون چربی ( ) بین P = 0/83 ( FATmax ) وP = 0/12( MFO همبسته نشان داد تفاوت معنیداری در t یافتهها آزمون آماری دو شرایط مصرف آب و مصرف آب پرتقال وجود ندارد. نتیجهگیری به نظر می رسد که مصرف آب پرتقال یک ساعت قبل از فعالیت ورزشی، موجب تغییر قابل ملاحظهای در اکسیداسیون چربی در دختران جوان دارای اضافه وزن نمی شود.